Bir Türlü Geçinemeyen Kimseler İçin Okunacak Dua

By | 18 Kasım 2014

Rüyada Gümüş Para Görmek Ne Demek ?Bazı kimseler vardır ki tabiri caizse neye elini atsalar kuruturlar. Halk arasında bu tip insanlar kısmeti bağlı falan gibi isimler takarlar. Aslında kısmeti bağlı kimse yoktur. Çünkü Allah bir kişiyi yarattıysa onun geçimini de yaratmıştır. Fakat biz insanlar bazen bu nasibi iyi değerlendirenleyiz, bazende nasibimizin bereketini azaltacak hatalarda bulunuruz. Önce bunları gözden geçirip bu hatalarımızı düzelttikten sonra buraya yazacağımız dualar gerçekten işleri bir türlü yolunda gitmeyen kişiler için çok faydalı olduğu tecrübe ile sabittir. Allah herkesin kazancına bol bol bereket ihsan eylesin.

1- Her gün güneş doğarken ve batarken 7 defa Duha suresi okuyan kişinin başından geçimsizlik belası kalkar.

2- Kim vakit namazlarında Zilzal suresini okumayı adet haline getirirse Allah o kişiyi kısa zamanda servet sahibi yapar.

3- Bir türlü geçinemeyen kişi Karia suresini yazıp boynuna ya da başka bir tarafına asarsa Allah o kişiye kolay yoldan para kazanma kapılarını açar.

4- Kim kuşluk namazının secdesinde 14 defa Ya Vehhab deyip namazdan sonrada bu isim ile
ellerini açıp kazanç için dua ederse Allah kısa zamanda duasına icabet eder.

5- Geçinemeyen kişi şu ayeti okumalıdır.

‘Ve men yettekıllahe yec’al lehü mahracen ve yerzukhü min haysü la yahtesibü ve men yetevekkel alellahi fe hüve hasbüh inallahe baliğu emrih kad celellahü li külli şey’in kadra.

6- Her gün tam bir temizlik halinde 731 defa Ya Halıku ismi şerifini zikreden kişinin sürüncemedeki işleri yoluna girer.