4444 Kere Okunan Salavat Salat-ı Tefriciye

By | 24 Eylül 2014

4444Muhterem ve değerli kardeşim! Yüce Allahu Teala’yı çok sevelim sullerini, dostlarım sevelim. Resullerin yolunu takip edelim. Gönenli V met Efendi Hoca’nm bizlere bırakmış olduğu eserlerden istifade ede kendisine Allahu Teala’dan rahmet dileyelim.
niyetini Getir. 2 rekat namaz kıl… 4444 adet oku inşallah.

Duanın Arapçası :

Bismillahirrahmanirrahim
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen ala seyyidinâ muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenferk hil kürabü ve tukdâ bihil havâicü ve tünâlü bihir reğâibü ve h havâtimi ve yüsteskal ğamâmü bi vechihil keriymi ve alâ âlihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek*
Meal-i Şerif:
Rahman ve Rahim olan, rahmet tecellileri bu dünyada herkesi kucaklayan, ahirette ise yalnız inananları içine alacak olan Allah Teala’nın ismiyle. Allahım! Kendisi ile bütün düğümlerin çözüldüğü, bütün zorlu aşıldığı, bütün dileklerin husule geldiği, tüm istenilenlerin elde edildiği hüsnü hatime, en güzel sona O’nunla ulaşılan, O’nun yüzü suyu hürmetine bulutların bile su istediği Efendimiz Hz. Muhammed’e, O’nun mü ailesine ve ashabı kiramma her an ve her nefes Sana malum olanla:  dince salatın, duanın en mükemmeli ve selamın, bütünü ile selam eyle.