Zikir Secade

By | 1 Mart 2015

Zikir Secade namaz kılmayı öğreten seccade modellerinin bir çeşididir. Namaz kılmayı öğreten seccade çeşidi her geçen gün yeni modellerle kendini geliştirerek ve yeni özellikler ekleyerek artmaktadır.

zikir-secade-Zikir Secade namaz kılmayı öğreten seccade içinde bulunan bütün özelliklere sahip olmakla birlikte ayrıca yeni yeni özellikler eklenerek yeni tasarımıyla üretilmeye başlanmıştır.

Zikir Secade aynı namaz kılmayı öğreten seccadelerin ilk modellerindeki namaz kıldırmayı öğretme özelliği, namaz kılarken olan eksiklerini giderme özelliğini ve namaz sure ve dualarını ezberletme özelliklerini bünyesinde bulundurur. Bu özellikler dışında Zikir Secade de adından da anlaşılacağı gibi zikir öğretme fonksiyonu da  bulunmaktadır.

Zikir Secade namaz içinde çekilen zikirleri ezberlemenize yardımcı olur. zikir-secadeZikir Secade namaz sonrası tesbihat şeklin de çekilen 33 kere Subhanalllah, 33 kere Elhamdülüllah, 33 kere Allahu Ekber zikirlerini öğretmesidir.

Zikir Secade kullanımı çok kolay bir üründür. Zikir Secade üzerinde ki fonksiyon tuşları olan cihazda istediğiniz özelliğin fonksiyon tuşuna basmanız Zikir Secadeyi çalıştırmanız için yeterlidir.

Zikir Secade çeşitlerinden satın almak istiyorsanız ama alış veriş için vaktiniz yoksa online internet mağazalarından alış veriş yapabilirsiniz. Evinizden çıkmadan bir tıkla istediğiniz Zikir Secade çeşidini www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından seçebilir uygun fiyatla sipariş verebilirsiniz.