Uygun Fiyatlı Minber Perdesi

By | 21 Haziran 2019

Uygun Fiyatlı Minber Perdesi

Uygun Fiyatlı Minber Perdesi

Minber, bilindiği üzere camilerin içinde hutbe okunan, merdivenli yapıya verilen isimdir. Genel olarak mihrabın sağ tarafına denk gelecek şekilde inşa edilmektedirler. İmamın cemaate yüksekçe bir yerden hitap edebilmesi için merdivenli biçimde tasarlanmışlardır. Minber; ahşap, mermer, tuğla gibi maddelerden yapılabilir.İmam, hutbeyi merdivenin basamakları üzerinde okur. Böylelikle sesini cemaate duyurabilmesi amaçlanmıştır. İmamın minberden cemaate o güne ilişkin olarak hitap etmesine de yine bilindiği üzere hutbe denilmektedir. Minber perdesi, merdiven basamaklarının başlangıcına asılan özel bir perdedir. Genellikle ağır kumaştan, hatta kadife kumaşından olur. Üzerinde Arapça metinler ve dualar yazıldığına da rastlanır. Minber perdeleri, minber kısmı için bir nevi kapı yerine geçmektedir.

Camii Malzemeleri Satın Al

İmam, minbere çıkmadan önce minber perdesini kenara çeker ve merdiven basamaklarına tırmanır. Minber perdesizorunlu bir ürün olmamakla beraber estetik görünüme katkı sağlar ve bu açıdan tamamlayıcı bir parça yerine geçer. Genellikle yeşil renginden yapılmış olanları makbuldür. Minber perdesi satın almak için çok sayıda seçeneğiniz olsa da, online web siteleri en çok sayıda çeşidi ve en avantajlı fiyatları sunacaktır. Bunların arasında İhvan web sitesi, uygun fiyatlı minber perdesi modelleri ile ön plana çıkmaktadır. Minber perdeleri ve diğer camii malzemeleri çeşitlerimiz, gerek çeşit gerekse de fiyat bakımından rakipsizdir. Uygun fiyatlı minber perdesi satın almak için web sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Cami Malzemeleri, Minber ve Tabut Örtülerini İncelemek için Tıklayın