Sarık Cübbe Fiyatları

By | 21 Haziran 2019

Sarık Cübbe Fiyatları

Sarık Cübbe Fiyatları

Sarık takmak ve cübbe kullanmak, özellikle de namaz kılarken bunları tercih etmek, pek çok İslam âliminin sünnet olarak kabul ettiği bir husustur. “Resûlullah aleyhissalâtuvesselâm’ı gördüm, üzerinde siyah bir sarık vardı. İki ucunu omuzları arasından sarkıtmıştı” şeklindeki rivayet ve “Bizimle müşrikler arasındaki fark, kalansuveler üzerindeki sarıklardır” şeklindeki hadisi şerif de bunu göstermektedir. Cübbe bakımından ise, “Resûlullah(Sallallahû Aleyhi ve Sellem) kolları dar, yünden mamul bir Rûmî cübbeyi giymiş olarak bir gün (evden) yanımıza çıktı ve o cübbeyle bize namaz kıldırdı. Üzerinde o cübbeden başka (elbiseden) bir şey yoktu” şeklinde bir rivayet bulunmaktadır. Kısacası, hem sarık ve hem de cübbe, gerek namaz sırasında gerekse de günlük hayatta kullanılması sünnet olan eşyalardandır.

Sarık çeşitleri, cübbe fiyatları

Sarık cübbe fiyatları, sanılanın aksine oldukça uygun rakamlara denk gelmektedir. Burada belirleyici unsur, her ikisinin de imal edildiği kumaş çeşididir. Basit bir örnek vermek gerekirse, pamuk kumaşından sarık ile ipek kumaşından sarık arasında elbette bir fiyat farkı oluşacaktır. Ancak sarık cübbe fiyatları, daima bütçeyi zorlamayan seviyelerdedir ve kolayca da satın alınabilirler. Alışveriş için İhvan web sitesini tercih etmeniz halinde, daha da avantajlı fiyatlar elde etmeniz mümkündür. Sarık ve cübbe çeşitlerimiz hem sayıca ve hem de fiyatça avantajlıdır. Tüm siparişleriniz, ücretsiz kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Cami Malzemeleri İncelemek için Tıklayın