Cübbe Sarık Online Satın Al

By | 21 Haziran 2019

Cübbe Sarık Online Satın Al

Bilindiği üzere, sarık, takke ve cübbe mubah şeyler arasındadır. Herkes sarık sarma veya takke / cübbe giyme hususunda serbesttir. Zira İslam dini, Müslümanlara sarık sarma, takke takma, cübbe giyme mecburiyeti getirmemiştir. Bu husustaki tek istisna, papaz külahı gibi küfre dair olduğu kabul edilen kıyafetlerdir ve bunların giyilmesi yasaktır. Bahsettiğimiz bu hususlar sadece mubah olsa da, namaz sırasında başa sarık sarmak sünnettir. Nitekim Hz. Peygamber, “Sarıkla kılınan iki rekât namaz, sarıksız olarak kılınan yetmiş rekattan daha hayırlıdır” buyurmuştur. Takkenin de sarık yerini tutabileceği konusunda görüş birliği mevcuttur. Cübbe konusunda ise özel bir kural bulunmamaktadır. Ancak “Peygamber kolları dar bir Rum cübbesi giymişti” dendiği rivayet edilmektedir. Bu nedenle cübbe giymek de bazı alimler tarafından sünnet kabul edilir.

Uygun fiyatlı cübbe sarık modelleri

Cübbe sarık online satın alma konusunda en uygun çözümler, web sitelerinde mevcuttur. Gerçekten de her site, çeşit sayısı, fiyat düşüklüğü ve alışveriş kolaylığı bakımından adeta rakipsizdir. Bu hususlar, bir web sitesi işletmenin maliyetinin gerçek bir mağazaya kıyasla çok daha düşük olmasından kaynaklanmaktadır. İhvan web sitesi ise, alışveriş keyfinizi daha da artırmak için ücretsiz kargo, kapıda ödeme, 7/24 canlı destek gibi özellikler de sunmaktadır. Cübbe sarık online satın almak için en uygun teklifler, halihazırda İhvan web sitesi içerisinde mevcuttur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.