Seccade İmalatçıları

By | 3 Ekim 2014

seccadeimalatçılarıNamaz kılınan yerin temiz olması şartı dinimizde yer almasıyla birlikte seccadeler de namaz ibadetimiz esnasında kullanılmaktadır. Seccadeler namaz ibadetimizin aracıdır. Çok eski dönemlerden günümüze kadar gelmiş olup birer sanat eseri halini almıştır. Seccadelerin birçok farklı motif türü bulunmaktadır. Ve her bir motif farklı bir anlamda taşımaktadır. Namaz ibadetimiz esnasında kullandığımız seccadeleri; seccade imalatçıları  birçok çeşitli kumaş türleri ie üretmektedirler. Saten, Kadife, simli tafta ve daha birçok kumaştan seccade yapılmaktadır.

seccade imalatçıları ; Kullanılan kumaştan farklı olarak da sesli seccade, gül kokulu seccade, pusulalı seccade gibi farklı seccadelere de yer vermektedir. Namaz kılmasını bilmeyen fakat hem namaz kılıp hem de namaz ibadetini öğrenmek isteyenler için sesli seccade yada akıllı seccade adı verilen seccadeler yardımcı olmaktadır. Yada gittiği her oramda kıble yerini sormadan namaz kılmak isteyenler içinde pusulalı seccadeler yol gösterici olmaktadır.

Seccadeler aynı zamanda toplu olarak olarak satın alındığında daha ekonomik fiyatlarla alınmış olmaktadır.  Seccade çoklu olarak satın alındığında genellikle mevlüt gibi cemiyetlerde ya da hac ve umre dönüşü yakınlarımıza hediye etmek üzere de satın alınabiliyor. https://www.ihvan.com.tr/seccade adresinden de uygun fiyatlı seccade ler satın alabilirsiniz.