Zemzem Suyu Ph

By | 3 Ekim 2014

zemzemsuyuphUzmanlar ph değeri yüksek olan suların insan sağlığı açısından daha önemli olduğunu vurguluyorlar. İçtiğimiz musluk sularının ne kadar sağlıklı olduğu zaten tartışmalı olan bir konu. Bu yönü insanlar daha sağlıklı su içebilmek için olduğu kadar hazır sulara yönelmektedir. Piyasada farklı markalarda çok çeşitli sular yer almaktadır. Bu suların hepsi de farklı ph değerlerine sahiptir.

İçtiğimiz suyun bedenimizde çok önemli işlevleri vardır. Hayatsal faaliyetlerimizin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için olmazsa olmazlardandır. Vücudumuzun yaklaşık yüzde yetmişi sudur. Ayrıca İçtiğimiz su bakteri gibi mikroorganizmalardan temiz olmalı, berrak olmalı yada kokusuz olmalı gibi bir çok özelliğe sahip olmalıdır. Dünyadaki kutsal suyumuz olan zemzem suyu ve zemzem suyu ph bizim için oldukça faydalıdır.

Doğanın en güzel sularından biri de zemzem suyudur. zemzem suyu ph değeri 10 olması sebebi  ile yeryüzünde en doğal ve faydalı suyudur. Ayrıca zemzem suyuna dünyanın pek çok gelişmiş laboratuvarında bilimsel analizler yapıldı ve diğer sulara göre çok daha az kükürtlü olduğu ve çok daha besleyici mineralleri bakımından çok zengin olduğu görülmüştür. http://www.ihvan.com.tr/hurma adresinden zemzem suyu siparişi verebilirsiniz.