Rüyada Gökyüzü Görmek Ne Demek ?

By | 14 Kasım 2014

Rüyada Gökyüzü Görmek Ne Demek ?Rüyada Gökyüzü Görmek Ne Demek ?
Dini açıdan rüya yorumlarında Gökyüzü görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık.
Rüyada Gökyüzü görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Gökyüzü gördüyseniz anlamı şudur;
Uyku aleminde görülen gökyüzü (semâ) ile ilgili rüyâlara, çeşitli şekillerde yorum getirilmiştir. Yükselmek (terakkî etmek), yolculuğa, yağmura, kaybolmaya ve rüyânın görülüş şekline göre daha bir kısım özel işâretlere delâlet eder denmiştir.
• Rüyâsında gökyüzüne çıktığını görmek, rüyâ sahibi için, yükselmeye nimete ermeye ve başkan olmaya gibi şeylere işâret eder denmiştir.
• Rüyâda gökyüzünün kapılarının açılmış olduğunu veya gökyüzünün açılmış bir halde olduğunu görmek, çok yağmur yağacağına, yani o senenin bol yağmurlu olacağına ve insanların duâlarının kabul olacağına işâret eder şeklinde yorumlanır. Gökyüzünün kapılarının kapalı olduğunun görülmesi, o sene yağmurun yağmamasına işârettir.
• Kişinin gökten yere indiğini rüyâsında görmesi, fenalıktan, zarar ve ziyandan, kederden ve korkulardan kurtulacağına işâret eder şeklinde yorumlanmıştır.
• Kişinin rüyâsında gökyüzünden düştüğünü görmesi iyi sayılmaz. Bu rüyâsı, onun işten çıkarılmasına, itibarının, saygınlığının kaybolacağına işârettir denmiştir.