Rüyada Gök Gürlediğini Görmek Ne Demek ?

By | 14 Kasım 2014

Rüyada Gök Gürlediğini Görmek Ne Demek ?Rüyada Gök Gürlediğini Görmek Ne Demek ?
Rüyada Gök Gürlediğini görmek ne demek? Rüyada Gök Gürlediğini görmek hayra yorulmalı ve mümkünse kimseye anlatılmamalıdır.
Rüyada Gök Gürlediğini gören bir kişi öncelikle Gök Gürlediğini görmenin neye işaret olduğunu güvenilir kaynaklardan öğrenmelidir. İşte rüyada Gök Gürlediğini görmek islami yorumu;
Rüyâda görülen gök gürlemesi, mevsiminde olursa, yani rüyâda mevsiminde göğün gürlediğini görmek, müjdeli bir habere işâret eder. Bu rüyâ, hayır ve berekete işâret olarak yorumlanır denmiştir. Bu rüyâ, eğer mevsimsiz olursa, savaş ve fitne çıkacağına ve askerin hareketine işârettir şeklinde yorumlanır.
• Bazı yorumculara göre; rüyâda gök gürültüsü işitmek, Cenâb-ı Allah’a teşbih de bulunmaya (sübhânallâh) demeye işâret eder şeklinde yorumlamışlardır.
• Rüyâsında gök gürültüsünü işiten kişi, eğer isyankâr, günahkâr biri ise, tevbe ve istiğfar edeceğine, inancı yok veya bozuk ise, inancını sağlamlaştırıp doğru yola (İslama) geleceğine işâret eder denmiştir.
• Rüyâda kuru kuruya, yani yağmursuz gök gürlemesini işittiğini görmek, iyi değildir. Bu rüyâ korkuya işâret eder. İşâret edilen korku da, devlet büyükleri tarafından gelecek olan tehdit ve endişelerdir şeklinde yorumlanmıştır.