Rüyada Fatih Sultan Mehmet’i Görmek Ne Demek ?

By | 9 Kasım 2014

Rüyada Fatih Sultan Mehmet'i Görmek Ne Demek ?Rüyada Fatih Sultan Mehmet’i Görmek Ne Demek ?
Rüyada Fatih Sultan Mehmet’i görmek ne demektir? İnsanlar rüyalarında çok ilginç şeyler görebilir. Gün içerisinde yaşadıkları şeyler bilinç altımıza attığımız olaylar, kişiler, şekiller rüyamıza girebilir.
Rüyanızda Fatih Sultan Mehmet’i gördüyseniz ve anlamını merak ediyorsanız aşağıda ki açıklamaları okuyabilirsiniz.
Bir kimsenin rüyâda Fatih Sultan Mehmed Han’ı görmesi, çok iyi ve hayırlı bir rüyâdır. Rüyâ sâhibinin şan ve şerefe ereceğine, geleceğinin çok parlak ve kısmetinin açık olduğuna işârettir şeklinde yorumlanır.
• Sâlih ve iyi kimselerden birisi, rüyâda Fatih Sultan Mehmed’i görse, rüyâ sahibi toplum içersinde (halk arasında) güzel bir şöhretle anılacağına, itibâr sahibi ünlü kimselerden olacağına işâret eder.
• Üzüntü ve kederli olan, sıkıntı içerisinde bulunan bir mü’min ve müslümanın rüyâda Fatih Sultan Mehmed’i görmesi, işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarının açılarak yok olacağına ve ferahlığa ereceğine, bütün keder ve sıkıntı¬lardan kurtulacağına işârettir şeklinde tâbir olunur.
• Bir askerin rüyâsında Fatih Sultan Mehmed’i görmesi, girecekleri bir savaşta veya tatbikatta büyük başarılar elde edeceklerine işârettir şeklinde tâbir olunur.