Rüyada Evlenme Teklifi Ettiğini Görmek Ne Demek ?

By | 9 Kasım 2014

Rüyada Evlenme Teklifi Ettiğini Görmek Ne Demek ?Rüyada Evlenme Teklifi Ettiğini Görmek Ne Demek ?
Dini açıdan rüya yorumlarında Evlenme Teklifi Ettiğini görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık.
Rüyada Evlenme Teklifi Ettiğini görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Evlenme Teklifi Ettiğini gördüyseniz anlamı şudur;
Bir kimse rüyâsında bir kadına evlenme teklifinde bulunduğunu görse, bu onun (rüyâ sahibinin) dünyalık (mal) toplamak için çok çaba harcadığına işârettir. Eğer evlenmek isteğinde bulunduğu kadından evet cevabı aldığını da görürse, bu mal toplama çalışmasında başarılı olacağına işârettir denmiştir.
• Dul bir kadına rüyâsında gizlice bir teklifte, gizlice bir söz söylediğini gören kişi, bu kadınla evleneceğine işârettir. Veya bu rüyâda gördüğü kadına evlenme teklifi götüreceğine işâretle yorumlayanlar da olmuştur.
• Rüyâsında evli bir kadına evlenme teklifinde bulunan kimse, dünya malına karşı hırslı olduğuna fakat, bu hırsına ve şiddetli arzusuna ulaşamıyacağına işârettir denmiştir.
• Rüyâsında bir kadından kendisiyle evlenme taleb ve isteğinde bulunduğunu ve bu kadının da aldığı evlenme teklifini kabul ettiğini gören kimse, muradına erer. Rüyâ sahibi kişinin tüm hacetleri yerine getirilir şeklinde tâbir olunmuştur. Bazı yoruma göre de, bu rüyâyı gören kişinin ferah ve sevincine müjdeleyen bir işârettir denmiştir.