Rüyada Çörek Görmek Ne Demek ?

By | 31 Ekim 2014

Rüyada Çörek Görmek Ne Demek ?Rüyada Çörek Görmek Ne Demek ?
İslami rüya tabirlerine göre Çörek görmenin anlamı nedir? Rüyada Çörek görmek dünyevi açıdan bildiğimiz anladığımız anlamları taşımayabilir.
Gerçek hayatta kullanılan anlamlar rüyalar için geçerli olmayabilir. Özellikle rüyada  görmenin anlamı şudur;
Rüyâda çörek görmek ve yemek, evinize kısmetli, uğurlu bir kimsenin geleceğine ve bu kimseden faydalanacağınıza işârettir.
• Rüyâda çörek görmek, nimet ve menfaate işâretle yorumlanır. Rüyâda görülen çörek, kısmete işâret eder denmiştir. Rüyâsında çörek yediğini gören kişi, büyük bir nimete erer şeklinde yorumlanmıştır. Rüyâda görülen çörek, yağ ve yumurta ile yapılmışsa, işâret ettiği hayır daha fazladır, yorumu daha güzeldir denmiştir. Rüyâda görülmüş olan çörek, sert ve kuru olmayıp da yumuşak bir durumda ise, zahmet ve meşakkatsiz, kolayca kazanılıp elde edilecek bir nimete işâret eder şeklinde tâbir olunur. Rüyâda görülen çörek, kuru ve sert olduğu dikkati çekerse, yorumu zahmet ve zorlukla çekerek elde edilen nimet ve rızka işâretle tâbir olunur denmiştir.
• Rüyâsında çörek pişirdiğini görmek, kazancını daha da arttırmak niyetiyle yeni bir işe daha atılmaya işârettir.
• Rüyâda yağsız çörek görmek, malın azlığına, az mala işâret eder şeklinde tâbir olunur. Tabiidir ki, çok mal çok nimet, az mal da az nimet demektir.
• Rüyâda yağlı bir çörek görmek, malın çokluğuna, çok mala işâret eder.