Rüyada Çöplük Görmek Ne Demek ?

By | 31 Ekim 2014

Rüyada Çöplük Görmek Ne Demek ?Rüyada Çöplük Görmek Ne Demek ?
Rüyada Çöplük görmek ne demektir? İnsanlar rüyalarında çok ilginç şeyler görebilir. Gün içerisinde yaşadıkları şeyler bilinç altımıza attığımız olaylar, kişiler, şekiller rüyamıza girebilir.
Rüyanızda Çöplük gördüyseniz ve anlamını merak ediyorsanız aşağıda ki açıklamaları okuyabilirsiniz.
Rüyâda çöplük görmek mala ve zenginliğe işâret olarak tâbir olunur. Kendisinde korku olan her şeyden kendi kendini korkutan vesveseli bir kimse, rüyâsında bir çöplük görse, içinde bulunduğu bu korkulu durumdan kurtulur veya kurtulacağına işârettir.
• Hasta olan ve ölümden korkan bir kişi, rüyâsında kendisini bir çöplükte olduğunu veya çöplüğü satın aldığını veyahut evinin içine çöp doldurup çöplük yaptığını görse, bu rüyâsı onun hastalığından şifa bulacağına ve ölüm korkusundan kurtulacağına işâret olarak tâbir olunur.
• Rüyâsında kendisini büyük bir çöplükte olduğunu gören kişi, dünya malı toplamaya başlayacağına, eğer fakirse, zengin olacağına veya bir mirâsa konarak servet sahibi olacağına, eğer bekârsa, evleneceğine, eğer bunların hiçbiri olmazsa, bu rüyâsı onun dükkânına işâretle tâbir edilir.
• Rüyâsında çöplük üzerinde çıplak olduğunu gören kişi, maaşlı bir eleman olarak çalışıyorsa, işini kaybeder, işinden atılır, eğer hasta ise, ölür, zengin ise, fakirleşir şeklinde yorumlanır. Yani kendisini çıplak olarak çöplükde görmek hayra yorumlanmaz demek olur.