Rüyada Borçlu Olduğunu Görmek Ne Demek ?

By | 23 Ekim 2014

Rüyada Borçlu Olduğunu Görmek Ne Demek ?Rüyada Borçlu Olduğunu Görmek Ne Demek ?
Rüyada Borçlu Olduğunu görmek ne demektir? İnsanlar rüyalarında çok ilginç şeyler görebilir. Gün içerisinde yaşadıkları şeyler bilinç altımıza attığımız olaylar, kişiler, şekiller rüyamıza girebilir.
Rüyanızda Borçlu Olduğunu gördüyseniz ve anlamını merak ediyorsanız aşağıda ki açıklamaları okuyabilirsiniz.
Rüyâsında borçlu olduğunu görmek, zillet ve hakarete işarettir. Rüyâsında borcunu ödediğini görmek, rüyâ sahibinin, akrabalarını ziyaret edeceğine ve bir yoksulun karnını doyuracağını işaret olarak yorumlanır.

• Bazı Yorumculara göre: Rüyâsında borcunu görmek yolculuktan geri döneceğine işarettir şeklinde tabir olunur.
• Bir kişi rüyâsında borcundan dolayı hapsedildiğini ve kendisinin de borcu olduğunu itiraf (kabul) etmiş olduğunu, aslında (uyanık halde ise borcu olmadığını) görse, bu rüyâsı, onun günahlarının çokluğu, ahirette azaba düşeceği kötü amellere veya başına gelecek bazı belâ ve musibetlere işârettir.
• Rüyâsında birisinden borç istediğini ve alamadığını görmek, mahkemelik olduğu bir davada kendi lehine sonuç alacağına işârettir.
• Borçlu olan bir kimse rüyâda borçlandığını ve bundan da üzüntü duyduğunu görse, bu onun ummadığı, beklemediği bir yerden gelen para ile borcunu ödeyeceğine işârettir.