Minber Örtüsü Çeşitlerinde Uygun Fiyatlar

By | 21 Haziran 2019

Cami Minber Örtüsü

Minber örtüsü çeşitlerinde uygun fiyatlar

Minber, bilindiği üzere cami içinde yer alan merdivenli yapının ismidir. İmamın cemaate hitap ederken yüksek bir yere çıkarak konuşabilmesini sağlar. Teknik olarak, cami içi bütünleyici yapı kategorisine girmektedir. Ahşap, mermer, tuğla gibi malzemelerden yapıldığını görebilmek mümkündür. Yapı malzemesi, kültürlere göre değişiklik göstermektedir. Örneğin eski camilerde çoğunlukla mermer kullanılmışken, modern camilerde ise tuğla tercih edilmektedir. Minber, geleneksel olarak mihrap kısmının yan tarafına denk gelecek şekilde inşa edilir. Minber üzerinde çeşitli süslemeler bulunur. Minber örtüsü de bu süslemelerin bir parçasıdır. Minber örtüsü, minberin girişini kullanılmadığı zamanlarda kapalı tutan örtünün ismidir. Bir nevi kapı yerine geçtiğini söylemek mümkündür. Aynı minberin kendisi gibi, üzerinde çeşitli süslemeler yer alır.

Minber örtüsü satın al

Minber örtüleri, genellikle yeşil veya kırmızı renkte imal edilir. Son derece kalın kumaşlardan üretilen minber örtüsümodelleri, ayrıca üzerlerinde hat sanatıyla yazılmış çeşitli ayet veya sureler barındırır. Kadife kumaşı, kalınlığı ve güzel görünümü nedeniyle minber örtüleri için en sık tercih edilen kumaş çeşididir. Minber örtüsü satın almak genellikle zor ve zahmetli bir iştir. Zira piyasada bu üretimi yapan firma sayısı oldukça azdır. İhvan web sitesi, bu bakımdan sizlere kolayca minber örtüsü satın alma fırsatını sunmaktadır. Minber örtüsü çeşitlerimiz ve diğer camii malzemelerimiz, çok sayıda model seçeneği ile web sitemiz üzerinde uygun fiyatlara satın alınabilmektedir.

Cami Malzemeleri İncelemek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.