Cami levha takımı fiyatlarında indirim

By | 21 Haziran 2019

Cami levha takımı fiyatlarında indirim

Camilerimiz sadece birer ibadethane değildir. Düzenli olarak ziyaret ettiğimiz ve aynı zamanda sosyalleşebildiğimiz yerlerdir. Bu nedenle en güzel şekilde dekore edilmeleri ve estetik bir görünüme sahip olmaları önem taşır. Cami dekorasyonu için kullanılabilecek ürünlerin sayısı fazla olsa da, bunların hepsi de belirli dini kurallara uygun olmalıdır. Örneğin insan suretleri içermemeli ve belirli bir kalite standardının da üzerine çıkılmalıdır. Cami levha takımı, bu noktada büyük bir öneme sahiptir. Zira cami dekorasyonu için en çok tercih edilen ürünler bunlardır. Cami levhaları; daire, dikdörtgen veya yıldız şeklindeki tablolardır. Duvarlara veya mihrap üzerine asılarak kullanılırlar. Üzerlerinde genellikle Hz. Allah ve Hz. Muhammed’in isimleri yazılıdır.

 

Cami levha takımı satın al

Bu isimler, hat sanatı kullanılarak ve Arapça yazılır. Bunlara ek olarak, çeşitli ayet ve sureler de cami levha takımı üzerine yazılabilir. Cami levha takımları; bakır, ahşap veya polyester gibi değişik malzemelerden imal edilir. Takım olarak anılmalarının nedeni, tek satılmamalarından kaynaklanır. Cami levha takımı set halinde satışa sunulan ürünler olup, içlerinde en az sekiz adet levha bulunmaktadır. İhvan web sitesi, bu bakımdan sizlere en kaliteli cami levha takımlarını en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Birinci kalite meşe kütüğü veya bakırdan imal edilen cami levha takımı setlerimiz, görünüm olarak son derece estetiktir. İhvan, cami malzemeleri bakımından sizlere en çok sayıda seçeneği sunmaktadır.

 Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.