İmam cübbesi modellerinde indirimler

By | 21 Haziran 2019

İmam cübbesi modellerinde indirimler

Cübbe giymek, Hz. Peygamber’in sünnetleri arasında yer almaktadır. Hz. Peygamber, uzun seneler boyunca cübbe giymiş ve sarık sarmıştır. Hz. Peygamber’in cübbesi; yenleri olabildiğine geniş, abdestte veya namazda tekbir esnasında ellerin rahatça alttan çıkartılıp tekrar konulabildiği, çok uzun olmayan bir kıyafettir. Genellikle siyah renk tercih ettiği bilinmektedir. Cübbe giymek ve sarık takmak, bu nedenle tüm müminlere tavsiye edilen davranışlar arasındadır. Nitekim “Sarıkla kılınan iki rekât namaz, sarıksız olarak kılınan yetmiş rekattan daha hayırlıdır” şeklinde bir hadisi şerif dahi bulunmaktadır. Ancak bu konuda bir zorlama da yoktur. İmamların cübbe giymesi ise, hem sosyal statülerini belirleyen hem de cemaat içerisinde kolayca seçilmelerini sağlayan bir husustur.

 

Uygun fiyatlı imam cübbesi satın al

Günümüzde, imam cübbesi denilen kıyafet imamların resmi giysisi olarak kabul edilmektedir. İmam cübbesi, bu bakımdan imamların işini, görevini ve rütbesini belirtmektedir. Saten, ipek gibi kumaşlardan da imal edilebiliyor olsalar da, pamuktan imal edilen imam cübbeleri daha makbuldür. İmam cübbesi modelleri, sürekli temiz kalmaları gerektiğinden kolayca temizlenebilmelidir. İhvan web sitesi, bu bakımdan sizlere en kaliteli, en kullanışlı ve en kolay temizlenebilen imam cübbelerini sizlere sunmaktadır. İmam cübbesi fiyatlarında yaptığımız özel indirim, arzu eden herkesin kolayca ve hatta toplu bir şekilde imam cübbesi satın alabilmesini sağlamıştır. Siparişleriniz, istediğiniz adrese kargo ile gönderilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.