Mbsts Hazırlık Kitapları

By | 1 Ağustos 2019

Diyanet İşleri Müdürlüğünde kadrolu memur olmak isteyenler yada kadrolu olanlar derecelerini yükseltmek isteyenler  Mbsts sınavına girmelidirler. Mesleki başarı seviye tespit sınavı bu amaçlar için Ösym tarafından hazırlanmaktadır.

Mbsts sınavı  oldukça zor bir sınavdır. özellikle sınavda sorulan konuların çok fazla olması sebebi ile sınavda başarılı olmak çok zordur. Mbsts sınavından başarı ile geçmek isteyenler çok titiz bir çalışma ile bu önemli sınava hazırlanmalıdırlar.

Mbsts sınavı düzenli ve doğru bir çalışma ile kolaylıkla geçilebilir. Mbsts sınavına hazırlananlar mbsts hazırlık kitaplarından faydalanabilirler. Mbsts hazırlık kitapları tamamen bu sınav için özel olarak hazırlanmış kitaplardır. Mbsts hazırlık kitapları içeriği tamamen ösym’nin sınavda çıkacağını bildirdiği konulardan oluşmaktadır. Mbsts hazırlık kitaplarında önce konu anlatımları kısa şekilde yapılmıştır. Konu anlatımından sonra alıştırma soruları bulunmaktadır. Ünitelerin en sonlarında da testler bulunmaktadır. Bu testler hem ayrı ayrı konulara göre hem de karma konulara göre farklı şekillerde hazırlanmışlardır.

Mbsts hazırlık kitaplarının sadece testlere yönelikte hazırlanmış olanlarıda vardır. Test içerikli olarak hazırlanan mbsts hazırlık kitapları hem yeni soruları hem de daha önce ki mbsts sınavlarında çıkan soruları kapsamaktadır.

Mbsts hazırlık kitapları her sınavda yenilenerek sınava katılanlara daha faydalı hizmet verilmesini sağlamaktadırlar. Mbsts hazırlık kitapları ücret olarakda her bütçeye uygun olarak fiyatlandırılmıştır.