Kucuk Boy Yasin Kitabi Fiyati

By | 1 Ağustos 2019

Yasin kitabı Kuran-ı Kerim’in bazı sureleri ile kısa namaz sureleri, hatim duası gibi duaların bulunduğu ince bir kitaptır. Yasin kitabı ince bir dergi kalınlığındadır. Yasin kitabı ince bir kitap olduğu için her boş vakit bulduğunda Kuran okumak isteyenler için pratik ve kullanışlı bir kitaptır.

Yasin kitapları bir çok amaçla satın alınmaktadır. Hediyelik dağıtmak amaçlı olarak cemiyetlerde en çok Yasin kitabı tercih edilir. Hayır yapmak isteyenler de okuması ve okutması hayır olan Yasin kitabını alıp dağıtmayı tercih etmektedirler. Ayrıca müslümanlar yanlarında bulunması amaçlıda Yasin kitabı almaktadırlar.

Yasin kitabı basımı gerek ebat bakımından, gerek hat bakımından, gerek kalite bakımından gerekse de içerik bakımından da bir çok çeşide ayrılabilir. Bazı Yasin kitapları içerik bakımından çok geniştir. Bir çok sure ve dua bu Yasin kitabında kolaylıkla bulunabilir. Bazı Yasin kitapları içeriğinde yer verdiği Kuran’da ki  surelerin hem Arapça’sına hem de meal ve tefsirine yer vermektedir.

Yasin kitapları ebat olarakta çok farklı ebatlarda basılmıştır. Bu ebatlar cep boy Yasin kitabı, çanta boy Yasin kitabı, rahle boy Yasin kitabı, Hafız boy Yasin kitabı olarak isimlendirilmişlerdir.

Cep boy, çanta boy ve hafız boy Yasin kitapları Küçük boy Yasin kitapları arasındadır. Kucuk boy Yasin kitabi fiyati ebatının küçük olmasından dolayı diğer Yasin kitaplarına göre daha uygundur. Kucuk boy Yasin kitabi fiyati uygun olduğu için mevlüt ve cemiyetlerde dağıtılmak için en çok tercih edilen Yasin kitabıdır.  Kucuk boy Yasin kitabi fiyatinın uygunluğu ile beraber kolay taşınılır olduğu için de satışı çok olmaktadır.