Kuran Öğrenmek

By | 9 Şubat 2015

kuran-ögrenmek-Kuran Öğrenmek her müslümanın boynunun borcu olarak tabir edilebilir. Çağımızda istenilen yabancı dilin İngilizce, Fransızca, Almanca gibi kısa sürede öğrenildiği düşünülürse müslümanlarında Arapça’yı öğrenmek için gerekli gayreti göstermeleri mecburdur. Arapça sanılanın aksine bir çok dile göre çok daha çabuk öğrenilebilen kolay bir dildir. Arapça’yı öğrenmek demek kişi için aynı zamanda Kuran Öğrenmek demektir.

Kuran Öğrenmek için en güzel yaş aslında ergenlikmçağına gelmeden önceki çocukluk döneminin yaşıdır. Çünkü bu yaşlarda insan beyni boştur ve her bilgiyi kolayca algılayabilir. Çocuklar için hazırlanmış zevkli ve renkli Kuran Öğrenmek istiyorum setleri de öğrenmeyi eğlence haline getirmektedir.

kuran-ögrenmekEğer çocukluk dönemi geçmişse ve siz hala Kuran Öğrenemediyseniz üzülmeyin öğrenmenin yaşı yoktur ve Kuran Öğrenmek için geç kalmış sayılmazsınız. Çevrenizde bulunan bir Arapça öğreticisinden Kuran’ı kolayca öğrenebilirsiniz. Eğer buna imkanıız ve zamanınız yoksa ilerleyen teknolojiyle üretilmiş interaktif Kuran Öğrenmek setleri ile de kendi kendinize rahatlıkla Kuran öğrenebilirsiniz. Bu interaktif eğitim setlerinde bulunan cd ve videolar hem sesli hem de görüntülü olduğu için Kuran Öğrenmek sizin için hem kolay hem de zevkli olacaktır. Ayrıca anlamadığınız bölümleri istediğiniz kadar tekrar tekrar izleyebilir yada dinleyebilirsiniz. Cdleri ileri veya geri alabilirsiniz.

Kuran Öğrenmek için Elif Ba kitapları, tecvid kartelaları, İnteraktif Kuran öğrenme setlerini www.ihvan.com.tr anline alış veriş mağazasında uygun fiyatla ve bol çeşit seçeneği ile temin edebilirsiniz. Siparişlerinizde iterseniz ödemeyi, kapıda ve taksitle de yapabilirsiniz.