Hat Tablo

By | 1 Ağustos 2019

Hat Tablo

Evlerimizi, işyerlerimizi, kısacası bulunduğumuz mekanları süsleyen bir çok eşyalar vardır. Bunlardan mekana en çok yakışan kendiniz gösterenlerden biri de tablolardır.

Tablolar süs amaçlı, mekana görsellik katmak amaçlı olsa da aslında mekanda yaşayanların karakterlerini, hayat görüşlerini, yaşam tarzlarını, zevklerini ve tercihlerini de belirlerler.

Tabloların bir çok çeşitleri vardır, portre tablolar, yağlı boya tablolar, lazerli tablolar, hat tablolar, osmanlı motifli tablolar, kara kalem tablolar vb.. olarak bu çeşitleri arttırmak mümkündür.

Dinine uygun yaşayan müslümanlar genellikle portre, resim gibi tabloları fazla kullanmayı tercih etmezler. Bunun yerine hat tablo, vavlı tablo, osmanlı motifli tablo, tuğralı tablo, manzaralı tablo gibi tablo çeşitlerini daha çok mekanlarında kullanırlar.

Özellikle hat tablo hem klasik duruşu hem de görsel güzelliği açısından evlerin, işyerlerinin en özel mekanlarının duvarlarını süslerler. Hat tablolar hat sanatçıları tarafından uzun bir sürede çok titiz bir çalışma sonucu meydana çıkar. Hat sanatçıları hat tablo çeşitlerini sergiler ile gösterime sunarlar. hat tablo almak isteyenler bu tarz sergileri takip ederek istedikleri hat tablo modelini seçerek mekanlarında kullanabilirler.

Hat ustaları kişiye özel hat tablo çalışmaları da yapmaktadır. İstediğiniz bir ayet, bir söz yada vav harfi gibi bir objeyi hat ustasına ileterek kendinize özel yapılan hat tablo modeline sahip olabilirsiniz. Ayrıca kendi isminizi, eşinizle ikinizin ismini, çocuklarınızın ismini veya aile bireylerinin ismini de hat ustalarına sipariş vererek ailenize özel bir hat tablo hazırlatabilirsiniz.

İslami Hediyelikleri İncelemek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.