İmam Sarık Kampanyalı Fiyatları Kaçırmayın

By | 21 Haziran 2019

İmam Sarıklarında Kampanyalı Fiyatları Kaçırmayın

İmam Sarıklarında Kampanyalı Fiyatları Kaçırmayın

Sarık kullanmanın önemi ve hatta namazı sarık takarak kılmak ile ilgili pek çok hadisi şerif bulunmaktadır. “Sarıkla kılınan iki rekât namaz, sarıksız olarak kılınan yetmiş rekâttan daha hayırlıdır” ve “Sarık sarmaya devam ediniz. Çünkü o meleklerin simasıdır. Onları sırtınıza sarkıtınız” hadisleri, bunların en bilinenleri arasındadır. İslam âlimleri, sarık sarmanın sünnet olduğu yönünde fikir birliği içindedir. Günümüzde, sarık modelleri din büyüklerine has bir kıyafet olup, normal cemaat namaz takkesi takmak ile yetinmektedir. Gerçekten de, sarık modelleri imamların neredeyse resmi kıyafetlerinin bir parçası sayılmaktadır. Ancak yukarıda da izah ettiğimiz gibi, isteyen herkesin sarık sarması ve kullanmasında da dinen bir sakınca bulunmamaktadır.

Uygun fiyatlı sarık ve namaz takkeleri

Özellikle ehlisünnete uygun yaşantı sürmeye özen gösteren müminlerin hepsinin de sarık kullandığını görebilmek mümkündür. Sarık, Müslümanlara özgü bir kıyafettir ve onları diğer din mensuplarından ayırır. İhvan web sitesi, düzenlediği özel kampanyalar ile sarık satın almak için en uygun fiyatları sunmaktadır. İmam sarığı, namaz takkesi, ipek sarık gibi değişik modellerimiz ve özel seçeneklerimiz mevcuttur. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile adresinize dek ulaştırılmaktadır. Kapıda ödeme ve kredi kartına taksit seçeneklerimiz, sarık dâhil tüm dini kıyafet ihtiyaçlarınızı bütçenizi zorlamadan temin etmenizi sağlamaktadır. İmam sarık fiyatları, isteyen herkesin sünnete uygun bir şekilde giyinmesini sağlayacak kadar düşüktür.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Cami Malzemeleri İncelemek için Tıklayın