İmam Cübbe Modellerinde Uygun Fiyatlar

By | 21 Haziran 2019

İmam Cübbe Modellerinde Uygun Fiyatlar

İmam Cübbe Modellerinde Uygun Fiyatlar

Cübbe modelleri, Arap halkının geleneksel bir giysisi olup, İslamiyet’ten önce dahi kullanılmıştır. Hz. Peygamber de, halkın örfüne uygun olarak cübbe giymeyi tercih etmiştir. Nitekim üç adet özel cübbesi olduğu ve savaşa giderken daima aynı cübbeyi giydiği çeşitli kaynaklar tarafından aktarılmaktadır. Nitekim Müslümanlar da gerek sünnet olması gerekse de rahat bir kullanıma sahip olması nedeniyle, günlük hayatlarında cübbe kullanmaya gayret etmektedir. Bu noktada dikkat edilecek tek kural, cübbe eteklerinin kısa, yenlerinin ise dar tutulmasına dairdir. Zira bu iki husus, Hz. Peygamber tarafından özellikle vurgulanmıştır. Cübbe modelleri, aynı zamanda imamların sürekli ve düzenli olarak giydikleri kıyafetlerden biridir. Nitekim imam cübbe modelleri olmak üzere tamamen ayrı bir kategori dahi mevcuttur.

İmam cübbe satın al

İmam cübbe modelleri, her şeyden önce imamların camii içerisinde cemaate önderlik ederken giydiği kıyafetlerdir. Kendilerine özel bir renkleri ve işlemeleri mevcuttur. Bu sayede, kolayca fark edilmeleri mümkün olmaktadır. Sünnet nedeniyle genellikle beyaz renkte olsalar da, değişik renklerde üretilmiş cübbe modelleri de mevcuttur. Yine sünnet gereği, pamuktan üretilmiş olanları giymek gerekir. Saf ipekten üretilen cübbeler ise kullanılmamalıdır. İmam cübbe modelleri bulmak, çoğunlukla zor bir iş olmasına rağmen İhvan bu konuda da yardımınıza koşmaktadır. İmam cübbe modellerimiz, son derece uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir.

Cami Malzemeleri İncelemek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.