Minber Örtüsü Satın Al

By | 21 Haziran 2019

Minber Örtüsü Satın Al

Minber Örtüsü Satın Al

Minber, üzerinde hutbe okunan, vaaz verilen ve özellikle Cuma hutbelerinde sıklıkla kullanılan merdivenli kürsü yapısının İslami adıdır. Genel olarak camilerde bulunmasına karşın, pek çok cemaat veya İslami yerde de bulunabilmektedir. Bu yapı, imamın cemaate hitap edebilmesi, veya cemaatlerde veya organizasyonlarda konuşmacı kişinin kendisini dinleyenlere yüksek bir yerden hitap edebilmesini sağlamaktadır. Cami içerisinde bulunan minberler mihrabın sağ tarafında bulunmaktadır. Minberin en önemli ayrıntısı ise örtüsüdür zira hitap eden kişinin hitap ettiği yere saygısını da arz etmektedir.

Aynı zamanda minber örtüleri tabut örtüsü olarak da biliniyor. Tabutların üzerine, cenaze camiden çıktından sonra örtülmesi farz olan bu örtüler her camide bulunması gereken mecburi bir ayrıntıdır. Minber örtülerini genellikle piyasada bulmak hayli zordur zira çok talep görmedikleri için pek çok islami mağaza satmaya gerek görmez. Ama sizin minber örtüsüne ihtiyacınız olabilir. Bu gibi durumlarda ise minber örtüsü arayışına girmeniz gerekebilir.

Minber örtüleri çok büyük İslami mağazalarda satıldığı gibi pek çok e-ticaret sitesinde de bulunabiliyor. Genellikle İslami motifleri üzerinde barındıran bu örtülerin fiyatları da öyle çok uçuk kaçık değildir. Perde olarak ve örtü olarak iki çeşit satılan minber örtülerinin kumaşıda oldukça önemlidir. Minber örtüleri kilim gibi ve halı gibi olarak iki çeşit kumaştan üretilip satılıyor. Minber örtüsünün aynı zamanda pek çok rengi bulunduğu gibi genellikle siyah, kırmızı veya yeşil olarak tercih ediliyor.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Cami Malzemeleri İncelemek için Tıklayın