İmam cübbelerinde uygun fiyatlar bizde

By | 21 Haziran 2019

İmam cübbelerinde uygun fiyatlar bizde

Takke, sarık ve cübbe giymek, Hz. Peygamber’in sünnetlerindedir. Ubade Bin Es-Samit, “Resulullah (Sallallahû Aleyhi ve Sellem) kolları dar, yünden mamul bir Rûmî cübbeyi giymiş olarak bir gün (evden) yanımıza çıktı ve o cübbeyle bize namaz kıldırdı. Üzerinde o cübbeden başka (elbiseden) bir şey yoktu” şeklinde naklederek, cübbenin Hz. Peygamber’in günlük giysilerinden biri olduğunu ortaya koymuştur. Yine üzerinde cübbe varken abdest aldığı ve namaz kıldığını nakleden pek çok söylence bulunmaktadır. Diğer bir deyişle, cübbe giymek sünnettir. Ancak günümüzde cübbe modelleri daha çok din âlimleri tarafından tercih edilmekte ve hatta onların konumunu belirten giysiler olarak kullanılmaktadır. Nitekim imam cübbesi modelleri, sadece cami imamlarına özgüdür ve cemaat içerisinde ayırt edilebilmelerini sağlar.

 

İmam cübbesi nereden alınır

İmam cübbesi modelleri, bu açıdan cami imamlarının resmi giysisi yerine geçmektedir. Kendine özgü işlemeleri ve renkleri, imamı kolayca ayırt edip takip edebilmeyi sağlamaktadır. Hatta imam cübbesi işlemeleri, rütbe ve makam yükseldikçe değişmektedir. Bu bakımdan, statüyü belirten bir özellikleri olduğunu söylemek de mümkündür. İmam cübbesi, tüm cami imamlarının gururla giydiği ve liderlik vasıflarını vurgulayan özel bir kıyafettir. Bu nedenle lüzumlu cami malzemeleri içerisinde yer almalarını normal karşılamak gerekir. İhvan web sitesi, imam cübbesi ve cami malzemeleri bakımından en çok sayıda çeşidi en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.