Uygun fiyatlı sarık ve cübbe modelleri

By | 21 Haziran 2019

Uygun fiyatlı sarık ve cübbe modelleri

Sarık, takke ve cübbe, dinimizce mubah kabul edilen şeylerdendir. Yani herkes sarık ve cübbe modelleri kullanıp kullanmamak konusunda serbesttir. Bunların arasından sadece sarık sarmak sünnet sayılmakta olup, cübbe giymek konusunda tüm müminler serbest bırakılmıştır. Zira Hz. Peygamber “Sarıkla kılınan iki rekât namaz, sarıksız olarak kılınan yetmiş rekâttan daha hayırlıdır” buyurmuştur. Bu nedenle, en azından namaz kılarken sarık kullanmayı ihmal etmemek daha uygun olacaktır. Cübbe modelleri konusunda gelirsek de, Hz. Peygamber’in kolları dar bir Rum cübbesi giydiği çeşitli kaynaklar tarafından rivayet edilmiştir. Rum cübbesi denen giysi, günümüzde kullandığımız palto ile hemen hemen aynıdır.

 

Sarık ve cübbe fiyatları

Bu nedenle palto giymek de cübbe kullanmak benzeri bir davranış olarak görülmektedir. İmkânı olan her mümin namaz sırasında sarık sarmalı ve günlük hayatında da cübbe modelleri kullanmalıdır. Bu konudaki tek sınırlama, yabancı din adamlarının kıyafetlerini giymemektir. Aynı şekilde, çok fazla dikkat çeken kıyafetlere bürünmek de uygun değildir. Sarık ve cübbe modelleri için en çok sayıda seçeneği en uygun fiyatlarla hâlihazırda İhvan web sitesi sunmaktadır. Tüm sarık modelleri ve cübbe seçeneklerimiz, üstün kalite üretim standartları ile hazırlanmıştır. Sarık ve cübbe fiyatları ise kalitelerine kıyasla son derece uygun seviyelerdedir. Siparişleriniz kargo ile adresinize kadar teslim edilmekte olup, kapıda ödeme seçeneğimizden faydalanmanız mümkündür.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.