Plastik rahlelerde uygun fiyatlar

By | 21 Haziran 2019

Plastik rahlelerde uygun fiyatlar

Rahle, bilindiği gibi üzerinde yazı yazmak ve tilavete uygun Kuran-ı Kerim okumak için yapılmış küçük ve dar masalara verilen addır. Sade ve basit tasarımlara sahip olabileceği gibi, sedefli ve işlemeli olması da mümkündür. Geleneksel olarak, birbirine geçmiş iki tahtadan yapılır. Bunlara “geçmeli rahle” denmektedir. Camilerde en sık rastlanan rahle çeşitleri bunlardır. Bu tip rahleler, açıldıkları zaman X harfine benzeyen bir görünüm alır. Ancak tamamen düz rahle çeşitleri görebilmek de mümkündür. Nitekim çoğu İslam alimi, daha rahat çalışabilmek için bu tip rahleleri tercih etmiştir. Anadolu Selçukluları zamanından bu yana kullanılan rahleler, geleneksel olarak ahşaptan yapılsa da, günümüzde farklı materyallerden yapılanlarını görebilmek de mümkündür.

 

Plastik rahle satın al

Plastik rahle çeşitleri, bu duruma verilebilecek güzel bir örnektir. Plastik rahleler, isminden de anlaşılabileceği gibi plastikten imal edilir. Geçmeli veya düz şekilde olabilirler. Plastik son derece dayanıklı bir malzeme olduğundan, plastik rahle çeşitleri de kolay kolay yıpranmaz. Uzun süreli kullanımlardan sonra dahi, ilk günkü görünümünü korurlar. Buna ek olarak, plastik rahleler kullanması ve temizlemesi çok kolay ürünlerdir. Yer kaplamazlar ve kullanıldıkları süre boyunca da estetik bir görüntü oluştururlar. Plastik rahle fiyatları ise, geleneksel rahlelere kıyasla çok daha uygundur. İhvan web sitesi, plastik rahlelerde uygun fiyatlar belirleyerek bu kolaylıktan herkesin yararlanmasını sağlamaktadır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.