İlişkide Tahrikin Temel Kaideleri

By | 16 Ağustos 2014

hasema

 

bakmakVücudunun okşanmasından ve sıkılmasından kadının daha çok etkilendiği­ni erkeğin iyi bilmesi gerekir. Cinsel ilişkiye tahrik için onu okşarken de, kadının bedenindeki dokunma duyusu sinirleri yönüyle zengin olan bölgeleri okşamaya ağırlık vermelidir. Bu yerler de; burun, ağız, sırt ve cinsel organlar vs.dir.

Görünen o ki; gittikçe yükselen cinsel hisleri taşıyan cinsel organlardaki si­nirlerle, ağız, dil, burun ve dişlerin bulunduğu bölgeyi besleyen sinirler arasında bir bağ bulunmaktadır. Bu yüzden öpme âdeti, cinsel ilişki öncesinde tahrik edici bir vesile olarak çok eski asırlardan beri vardır.

Cinsel ilişki öncesinde bir hazırlık merhalesinin yaşanması gerektiğini söy­lemiştik. Dudaktan öpmek ise bu hazırlık merhalesinde en etkili olan harekettir. Çevremizde, evlilik ilişkisinin donukluğu ve bunun sevişmesiz geçmesi sebebiyle birçok kadınların cinsel ilişkiden nefret ettiğini ve uzun süre çocuk doğuramadık- larını gözlemlemekteyiz.

Dudakları kulaklar izler. Kulaklar fısıldaşmalardan ve öpmelerden çok etkile­nir. Çünkü onun dokusu dokunmaktan çok etkilenen bir yapıya sahiptir. Kulak­lardan sonra boyun, sonra da omuzlar gelir.