İhram Modelleri ve Fiyatları

By | 21 Haziran 2019

İhram Modelleri ve Fiyatları

İhram, bilindiği üzere kutsal topraklara ayak basmadan önce erkeklerin giydiği kıyafete verilen isimdir. Ancak simgelediği husus, bir giysinin çok ötesindedir. Nitekim “ihrama girmek” deyimi sadece kıyafet değişikliğini değil, davranış şekillerini de ifade eder. Kişi, ihram içerisindeyken hareketlerine dikkat etmeli, örneğin küfür veya kavga etmemelidir. İhram, erkeklere özel bir giysi olup iki parça dikişsiz kumaştan oluşur. Geleneksel olarak beyaz renktedir. Dikişsiz olması, dinimizin emirleri gereğidir. Son derece sıcak havada kişiyi rahat ettirmesi ve cilt sorunları yaşatmaması için kaliteli kumaştan, hatta mümkünse saf Medine ipeği veya pamuktan imal edilmesi gerekir. Diğer bir deyişle ihram modelleri ve fiyatları, asıl olarak kullanılan kumaşın cinsi ve saflığına göre değişiklik gösterir.

İhram satın al

İhram modelleri ve fiyatları erkekleri ilgilendiren bir konudur. Zira kadınlar için özel bir giysi zorunluluğu yoktur. Tesettürkurallarına uygun olması şartıyla, günlük kıyafetlerini kullanmaları mümkündür. Ancak uygulamada, kadınlar da ihram benzeri giysiler tercih etmektedir. İhram, kutsal topraklara girmeden giyilmek zorunda olduğu için, en iyisi Türkiye’den, henüz yurt dışına çıkmadan almaktır. Bu bakımdan online web sitelerini tercih etmeniz en doğrusudur. Zira web siteleri, gerek çeşit, gerek kalite, gerekse de fiyat bakımından en avantajlı koşulları sunmaktadır. İhvan web sitesi ise, bu avantajların üzerine ücretsiz kargo, kapıda ödeme gibi benzersiz özellikler ilave etmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.