İHRAM

By | 21 Haziran 2019

BLOG

İHRAM

İhram, hac ya da umre ziyaretini yapan Müslüman erkeklerin giymesi gereken ve iki parçadan oluşan, dikişsiz, beyaz örtüye verilen isimdir. Kadınlar bakımından özel bir giysiden söz edilmemekle beraber, onlar da bu kutsal vazife sırasında aynı özellikleri taşıyan beyaz giysiler giyerler. İhram kutsal toprakların sınırlarına girmeden önce giyilmesi ve orada olunan süre boyunca da çıkartılmaması gereken bir giysidir. Genellikle kullanımı konusunda bazı yanlış anlamalar mevcuttur. İslami kurallara göre, ihram giyen bir kişi dikişli herhangi bir başka giysi giyemez. (İhramın dikişsiz üretilmesinin nedeni de budur.) Yine, topuk bölgesini kapatacak bir ayakkabı da kullanamaz. Dolayısıyla ihram satın almak kadar, onu doğru şekilde kullanmayı bilmek de önemlidir.

İhram Satın Al

Hac ve umre malzemeleri için genellikle “Mekke ve Medine’den almak mümkündür” desek de, ihram, bu kutsal topraklardan alınamayacak belki de tek giysidir. Zira kutsal topraklara giriş yapmadan önce giyilmiş olması gerekir. Bu nedenle ihramınızı Türkiye’den satın almış olmanız büyük önem taşımaktadır. Bu durum, size büyük bir kolaylık da sağlayacaktır. İhvan, satışa sunmuş olduğu ihram modelleri ile kutsal topraklardaki yolculuğunuzu hem rahat hem de dini kurallara uygun şekilde tamamlamanızı sağlayacaktır. İhvan tarafından üretilen ihramlar, %100 saf pamuktan imal edilmiş olup cildinizin nefes almasını ve rahatça terlemesini sağlar. Bunun yanı sıra, kumaşları dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Yıkamak zorunda kalmanız halinde ise kolay bir şekilde kurur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.