Kristal Tesbih 99 lu Toptan Alımlara Özel Fiyatlarla

By | 21 Haziran 2019

İhvan Tesbih Modelleri

Kristal tesbih 99′ lu toptan alımlara özel fiyatlarla

Tesbih modelleri, hem bir aksesuar ve hem de önemli bir dini üründür. Aksesuar olması, bilindiği üzere günlük hayatta hobi amaçlı kullanılmasından kaynaklanır. Dini ürün olması ise, çok sayıda ibadet içerisinde kullanılabilmesinin sonucudur. İslamiyet’teki çoğu ibadet, örneğin namaz tesbihatı, belirli sayıda tekrarlanan dualardan oluşmaktadır. Bu sayı, genellikle 3 ve üçün katları şeklindedir. İşte tesbih modelleri, bu sayının şaşırılmamasını sağlamaktadır. Teşbihlerin boncuk sayılarının da 33 ve katları şeklinde olmasının nedeni budur. Koleksiyonluk tesbih modelleri olarak bilinen bir ara kategori daha vardır ki, bu gruba giren tesbihler kullanmaktan ziyade saklanmak ve sergilenmek için üretilir.

Kristal tesbih modelleri

Kristal tesbih 99 lu modelleri, bu kategoriye verilebilecek örnekler arasındadır. Oltu taşın tesbih modelleri gibi özel üretimler de koleksiyonluk tesbihler arasında sayılır. Kristal tesbih 99 lu modelleri, isminden de anlaşılabileceği gibi 99 adet boncuk içerir. Bu boncuklar, yarı-değerli kristallerden yapılmıştır. Bu sayede ışıltılı ve gösterişli bir görünüm elde edilmiştir. Dikkat dağıtabileceği için ibadet sırasında kullanılması uygun değilse de, koleksiyon amaçlı ve günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir. 99 lu kristal tesbih modelleri, aynı zamanda hediyelik amaçlı kullanabileceğiniz bir üründür. Mevlüt, cemiyet ve hac dönüşlerinde dağıtılabilir. İhvan web sitesi, sizlere en özel koleksiyonluk tesbih modellerini en uygun fiyatlarla sunmakta, toptan tesbih satın almanız halinde daha da düşük fiyatlar elde etme şansı tanımaktadır.

Tesbih Modellerini İncelemek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.