Gizli İlimler Hazinesi

By | 28 Ocak 2015

gizli-ilimler-hazinesi-Dini kitaplar bir çok dalda yazılmıştır. Bu dallardan biride dua ve havas kitaplarının yazıldığı gizli ilimler dalıdır. Gizli İlimler Hazinesi kitabı dua ve havas kitaplarına verilebilecek en güzel örneklerin başında gelmektedir.

Gizli İlimler Hazinesi kitabı her duayı en ince ayrıntısına kadar anlatmıştır bu yüzdden toplamda 8 ciltten oluşur. Gizli İlimler Hazinesi kitabını hazrlayan yazarı Mustafa İloğlu ‘dur. Yazar Mustafa İloğlu, Gizli İlimler Hazinesi kitabınının bir adınıda Kenzül Ulûmil Mahfî olarak neşretmektedir.

Mustafa İloğlu, Gizli İlimler Hazinesi kitabını hazırlamakta ki gayelerini şu şekilde kitabın önsözünde açıklamıştır;

İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olan insandır.

Manevi yoldan bir terakki ve muvaffakiyete erişmek ve duasının kabul olmasını isteyen bir kimse için bahsi mahsusunda da yazdığım gibi, temiz, dürüst, eline, diline, beline sağlam olan, maddi manevi her işinde perhizkâr kalan, elinden, dilinden, herkesin emin olacağı bir insan olması lazım geleceğini ve bu vasıfları haiz olmayan kimsenin hiçbir şey başaramayacağının katiyen bilinmesi gerekir.gizli-ilimler-hazinesi

Biz bu kitabımızda halka kendi dilek ve ihtiyacını, üzüntü ve dertlerini dua yolu ile Allah ve Resulü’ne yalvararak, bağlanarak ve iyi bir insan olarak nasıl elde edebileceğini elimizden geldiği ve dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalıştık.

Eğer muvaffak olabilirsem kendimi bahtiyar telakki eder ve siz sayın okuyucularımın da benim hakkımda hayır dualarını rica ederim.

Gizli İlimler Hazinesi kitabını ve diğer bütün dini eserleri www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilirsiniz.