El Musavvir İsmi

By | 1 Mayıs 2014

el musavvir ismi

El Musavvir İsminin anlamı;

‘‘Varlıklara sekil veren.”

El Musavvir İsminin faziletleri

1-     Bu isme devam edenler, yaptıkları işlerde başarıya ulaşırlar.

2-     Bu isme, sanatkârların devam etmesi, sanatlarında muvaffakiyete sebep olur.

3-     Düşük yapan kadınların üzerlerinde taşımalarının faydalı olacağı kaydedilmektedir.

 

Ey Güzel Allah’ım, Musavvir ismi ve sanatları muhteşem olan Allah’ım.

El Musavvir İsmi ile dua;

MUHTEŞEM SANATKÂR

Ey MÜSAVVİR olan Allah’ım,

Sen yarattıklarına en güzel suret ve şekil verensin. Sen ya­rattıklarını, Bari isminle düzeltir, MUSAVVİR isminle şekil­lendirirsin. Trilyonlarca yaratığına, trilyonlarca farklı şekil ve­rensin. Yüz milyarlarca galaksilerin şeklinin birbirine benze­mediği gibi, milyarlarca insanın da yüz şekli, başparmak şek­li birbirine benzemez. Hatta günümüze kadaryağan bütün kar taneleri dahi birbirine benzemez ve farklıdır. Senin Yarattığın her şey bir farklı şekil ve güzelliğe sahiptir. Her bir yaratığın farklı bir güzellik destanıdır.

“0 Allah ki, Hâlık’tır, Bâri’dir, MUSAVVİR’dir. En güzel isim­ler O’nundur.” [Haşr Suresi, 24]

Denizlerin dibine, fezaların burcuna, süper novalara ve elektronlara en güzel şekil verensin. Senin yarattığın şeyler­de, Senin sanatında kimse bir kusur ve eksik bulamaz. Resim çizen ressamlar, proje mühendisleri, animatörler, En Büyük Sanatkârve MUSAVVİR’in Sen olduğunu daha kolay ve açık bir şekilde anlarlar.

Ey Güzel Allah’ım, MUSAVVİR ismi ve sanatları muhteşem olan Allah’ım. Bizim hayatımıza, yaptıracağın işlere de güzel şekiller ver. Dünyanın en güzel, en sanatlı eserlerini hazırla­mayı bizlere nasip eyle. Senin güzel isimlerini en güzel bir şe­kilde sanatlara yansıtalım. Sen lütfedersen, bizler en güzel eserlerle ve Senin güzel isimlerinin, efsunlu tecellileriyle şe­refleniriz. Bizlere