Digital Quran

By | 1 Ağustos 2019

digital-quranTeknoloji ile birlikte Kuran-ı Kerim’in de çeşitleri çoğalmıştır. Hem basım olarak çok çeşitli basımlarla, renklendirmelerle, hatlarla yeni Kuran- Kerim çeşitleri basılmaktadır. Hem de elektronik Kuran-ı Kerim’ler üretilmeye başlanmıştır. Elektronik Kuran-ı Kerim çeşitlerinin arasında digital Quran, sesli Kuran, kalem Kuran, Kuran okuyan kalem, Kuran hatim setleri sayılabilir.

Digital Quran, teknolojiden yararlanarak elektronik olarak üretilmiş sesli bir Kuran çeşididir. Digital Quran ile Kuran-ı Kerim’in hatmini tam olarak yapabilmeniz için Kuran-ı Kerim’in tamamı hafızasına kaydedilmiştir.

Digital Quran ile Kuran-ı Kerim’i mukabele takip eder gibi takip ederek kendi başınıza hatim edebilirsiniz. Özellikle yeni Kuran okumaya başlayanlar Digital Quran sayesinde Kuran öğrenmesini ve Kıran okumasını hızlandırabilirler. Görme engelliler için ve yaşlılıktan dolayı gözleri iyi seçemeyenler Digital Quran sayesinde Kuran dinleyebilirler, hatim edebililer kısacası Digital Quran’dan fayda görürler.

Digital Quran sadece Kuran hatimi için, Kuran dinlemek için değil aynı zamanda da Kuran-ı Kerim’de ki Sureleri, Ayetleri ezberlemek için de büyük kolaylıklar sağlar. Özellikle hafızlıklarına çalışanlar ezberlerinde Digital Quran tarafından çok fayda görürler. Digital Quran Kuran’ı tekrar tekrar sesli dinlendiği için ezber yapmada en kolay yöntemdir.

Digital Quran herkesin bütçesine uygun olarak satışa sunulmuştur. Digital Quran online alış veriş ile taksitli alış veriş imaknları ile satın alınabilir.