Devamlı Ağlayan Çocuklar İçin Dualar

By | 17 Kasım 2014

devamli-aglayan-cocuklar-icin-dualarÇocuğun aslında ağlaması için hiçbir neden yoktur. Çünkü annesi her türlü ihtiyacını karşılamıştır ve bir sağlık problemi yoktur. Ancak çocuk ağlamakta ısrar eder. Hemde neredeyse devamlı. İşte böyle yerli yersiz devamlı ağlayan çocuklar için reçetelerimiz.

1 -Bir bardağa Ya Hasiybü  ismi şerifi yazılıp su ile silinirse ve bu su ara ara çocuğa içirilirse çocuk sebepsiz yere ağlamayı keser.

2- Nedensiz yere ağlayan çocuğun üzerine Ya Müksidu yazılıp takılırsa ağlaması kesilir.

3- Fatiha suresi, ihlas suresi, Muavvizeteyn sureleri ve aşağıdaki dualar bir kağıda yazılıp nedensiz yere ağlayan çocuğun üzerine bağlanır.

‘Allahü galibün ala emrihi vela yağlibüllahü galibün ve hüve ala külli şey’in kadiyr. Keteballahü leeğlibenne ene ve rusuli innallahe gaviyyün aziz. Allahü yuhyi ve yümitü ve ileyhi türceun sahin (7)üsmüt eyyühel mevlüdü bi kudretillahi teala elmelikil me’büdü ve haşaatil esvatü lirrahmani fela tesmeu illa hemsa. Vücühün yevmeizin müsfiratün dahıketün müstebşiratün efemen hazal hadisi te’cebüne ve tedhaküne vela tebkün. Ve entüm samidüne fescüdü lillahi ve’büdü. ’