Çorap Mest Fiyatı

By | 1 Ağustos 2019

Çorap Mest

Dinimizin ibadetlerimiz için bize bahşettiği en büyük kolaylıklardan biri mest kullanımıdır. Birçok ibadet için mecbur kılınan abdest için kullanılan mest, abdest alımını kış aylarında kolaylaştıran dini eşyalardan biridir.

Mest kullanmak Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimiz de kullandığı için ayrıca sünnettir. Yani mest kullanılırken hem abdest alımı kolaylaşır hem de sünnet olduğu bilinerek kullanıldığı vakit sünnet sevabına nail olunur.

Mest uzun yıllardır müslümanlar tarafından kullanıldığı için bu yıllar içinde süregelen bir gelişmişliği de mevcuttur. Teknoloji ile mest çeşitleri de yenilenmiş daha kolay kullanılır hale getirilmiştir.

Çorap mest mest çeşitlerinin en son modeli en yeni halidir. Çorap mest üretimi kullanıcıların klasik mestlerde çektiği sıkıntılar göz önüne alınarak üretilmiştir.

Çorap mest ismi gibi çorap tarzında mesttir. Kullanımı çok kolay ve rahattır. Üretildiği elastik poliüretan kumaş sayesinde ayağın yapısında kolayca şekillenir ve hareket ederken kullanıcıyı hiç rahatsız etmez. Kullanan kişi ayağında mest değil de aynı kalın bir çorap varmış gibi hisseder. Çorap mestin bir diğer önemli özelliği ve kendini klasik mestlerden ayıran özelliği ise normal gülük kullanılan her ayakkabı ile olması ve kendi ayak numarasında ayakkabı ile kullanılmasıdır.

Bu denli konforlu olan Çorap Mest Fiyatı ne kadardır. Rahatlığına ve kullanım kolaylığına göre Çorap mest fiyatı yüksektir diye düşünenler yanılmaktadırlar. Çorap Mest Fiyatı klasik mestlerden çok az miktar yüksek olduğu için her bütçeden müslüman rahatlıkla Çorap Mest Fiyatını ödeyerek bu mükemmel mest çeşidine sahip olabilirler.

Tüm Mest Modellerini Görmek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.