Bebek Süsü

By | 1 Ağustos 2019

Bebek Süsü

Bebekleri dünyaya gelen aileler, yeni aile üyelerini en güzel şekilde karşılamak için gerek aldıkları giysileri gerekse bebek odalarını en güzel bebek süsü ile süslerler.

Görselliğin herşeyde olduğu gibi yeni doğan bebeğin hazırlıklarında da öne çıktığı günümüzde bebek süsü en önemli süsleme malzemeleri arasındadır. Bebek süsü malzemeleri hediyelik satan dükkanlardan hazır bir biçimde alınabileceği gibi becerisi olan aileler kendileride bebek süsü hazırlayabilirler.

Bebek süsü malzemeleri ile bebeğin beşiği süslenir bebek odasının kapısına hoşgeldin yazısı asılır, bebek lohusa şerbet takımının bardakları süslenir, bebek cinsiyetine uygun kıyafetlerle süslenir, lohusa anne bebeğine uygun süslenmiş kıyafetler giyer, annenin yatağıda beşikle aynı bebek süsü ile süslenir.

Bebek süsü sadece bebek ve bebek odası süslemelerinde kullanılmaz. Bebek lohusa mevlütlerinde, bebek hoş geldin partilerinde, bebek ilk diş partilerinde, kız bebeklerin altı ay kınalarında, doğum günü partilerinde partinin olacağı yerde bebek süsü ile süslenir. Cemiyetin olacağı mekanlar renkli renkli balonlarla, afişlerle, pankartlarla süslenirler. Yine bu cemiyet ve toplantılarda dağıtılan hediyekliklerde bebek süsü ile hazırlanırlar.

Her cemiyetin kendine göre hediyelikleri vardır. Bebek süsü ile hazırlanan bu hediyeliklerden en çok tercih edilenler arasında bebek şekerleri, buzdolabı magnetleri, küçük koku şişeleri, havlular, yemeniler gibi hediyeler gelmektedir.

Bebek süsü çeşitleri ve bebek süsü ile hazırlanan süsler kişiye özel olarakta sipariş verme durumunda hazırlanmaktadır.

Mevlid Hediyelikleri İncelemek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.