Allah Yazılı Tablolar

By | 1 Ağustos 2019

Allah lafızlı Tablolar

İslami ürün yelpazesi her gün daha da çoğalmaktadır. İslami ürünler hediyelikler, ev eşyaları, tesettür giysiler, Kuran ve yasin çeşitleri, elektronik eşyalar, zikirmatikler gibi gruplara ayrılabilir.

Hediyelik olan İslami eşyalar arasında en başta tablolar, panolar, nal-i şerifler, saatler gelmektedir. Bu eşyaları diğer eşyalardan ayırarak dini hediyelik yapan ayrıntıları üzerlerinde Ayet, Hadis, Allah (cc), Muhammed (sav) lafızlarının bulunmasıdır.

Tablolar kullanım alanları geniş olduğu için en çok kullanılan İslami hediyelikler arasında bulunmaktadır. Özellikle Allah yazılı tablolar müslümanlar arasında çok tercih edilerek satın alınmaktadır.

Allah yazılı tablolar hem evde, hem işyerinde, hem Kuran kurslarında, hem yurtlarda, hem toplantı salonlarında hem ibadethanelerde hem de camiler de sık sık duvarları süslemektedir.

Allah yazılı tablolar çok farklı yöntemlerle yapılmaktadır. Fotoğrafçılıkla, ressamlıkla, hattatlıkla bu tablolar hazırlanmaktadır. Allah yazılı tablolar yağlı boya tablo olarak, ebru sanatı ile yapılan tablo olarak, telkari işçiliği ile işlenen tablo olarak, çinicilikle yapılmış tablo olarak, hat sanatıyla oluşturulmuş tablo olarak, karakalem çalışması tablo olarak sık sık üretilmektedir.

Allah yazılı tablolar ebat olarak da farklı farklı ebatlarla hazırlanır. Bir kare fayans küçüklü Allah yazılı tablolardan geniş bir duvarı kaplayacak kadar büyük Allah yazılı tablolara kadar hemen hemen her boyutta Allah yazılı tablolar bulunmaktadır.

Kişiler istedikleri ebatta ve modelde Allah yazılı tablolar özel olarakda sipariş vererek yaptırabilirler.

İslami Hediyelikleri İncelemek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.