Zem Zem Takımı Satın Al

By | 20 Ekim 2014

zemzem-takımı-satın-al-

Dünya nimetleri içinde şüphesiz insanlara bahşedilen en kutsal su zemzem suyudur. Zemzem suyunun kaynağı Kabe’de ki tek bir kuyudur ama bütün insanlığa yetmektedir. Bu da gözle görülen açık bir mucizedir. Zemzem suyu diğer sulara hiç benzememektedir. Özellikleri ve bileşenleri bu sulardan çok farklıdır. Ayrıca zemzem suyu şifa kaynağıdır. Zemzem suyu suların içinde en faydalı sudur. Denilir ki zemzem suyunu kim ne niyetle içerse o niyeti kabul olunur.

Bu denli önemli ve faydalı olan zemzem suyu kendine mahsus üretilen zemzem takımları ile içilmektedir. Zemzem takımı bir tepsi, 6 adet küçük fincandan ve bir adet sürahiden oluşan gümüş, cam, yada porselenden üretilmiş takımlara denilmektedir. Bazı zemzem takımlarının içinde hurma tabağıda bulunabilir. Zemzem takımları sadece zemzem suyu için kullanılmaktadır.

Hac ve umre ziyaretinden dönenler yanlarında hem kendileri için hemde sevdiklerine ikram için zemzem suyu getirmektedirler. Zemzem suyu sahiplerinin Zem zem takımı satın almaları gerekmektedir. Kişiler kendi zevklerine ve bütçelerine göre bir çok model ve çeşitteki zem zem takımı satın alırlar.

zemzem-takımı-satın-al

Zem zem takımı satın almak için genellikle hac ve umre malzemeleri satan dükkanlar tercih edilmektedir. Bu dükkanların dışında büyük züccaciyelerde de zemzem takımları bulunabilmektedir. Ayrıca teknolojinin ilerlemesi ve internet satışının yaygınlaşması sayesinde  internet üzerinden online alış veriş sitelerinden de Zem zem takımı satın almak artık mümkün.