Yasin Kitap Fiyatları

By | 9 Şubat 2015

yasin-kitap-fiyatlarıYasin kitapları iki amaç ile alınmaktadır. Birincisi kişi kendine bir tane alıp evimde yada çantamda bulunsun amacı ile alır ve kendi okur. İkincisi ise kişi özel bir gün için yada cemiyeti için gelen topluluğa dağıtmak için çok sayıda Yasin kitabı alır.

Birinci grupta ki Yasin kitabı alımı perakende satışa girer ve grupta ki Yasin kitap fiyatları biraz daha yüksektir. Kişi en iyi ve en teferruatlı yazılmış Yasin kitabını alır fazla adetli almayacağı için Yasin kitap fiyatlarının yüksekliğide pek önemli değildir.

İkinci gruptaki Yasin kitabı alımları yasin-kitap-fiyatları-çok miktarda alış olduğu için toptan satışa girer ve bu gruptaki Yasin kitap fiyatları daha uygundur. Bu grupta alınacak Yasin kitapları hediyelik ve dağıtmalık olduğu için orta kaliteli normal ebatlarda ve kalınlıkta olan yasin kitaplarından genellikle tercih eddilmektedir. Bu yüzden toptan alışlarda Yasin kitap fiyatları daha ucuza mal edilmektedir.

Her iki grupta satılan Yasin kitapları içerik olarak hemen hemen aynıdır. Yasin suresi dışında Tebareke suresi, Amme Suresi, Vakıa Suresi, Cuma Suresi, Kıyamet Suresi, Duhan Suresi, Fetih Suresi gibi belli başlı sureler ile namaz sureleri, kısa sureler, kısa dualar ve Yasin duası ile hatim duasıda bulunmaktadır.

Yasin kitap fiyatları bakımından ve çeşitleri bakımından bol olan www.ihvan.com.tr online internet mağazasından temin edilebilir. Ayrıca ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından yapacağınız Yasin kitap fiyatlarını ister kapıda nakit isterseniz kredi kartına taksitle ödeyebilirsiniz.