Uygun Fiyatlı Siyah Çarşaf Satın Al

By | 20 Haziran 2019

Uygun Fiyatlı Siyah Çarşaf Satın Al

Hz. Peygamber, hafif bir elbise giyip tamamen vücut hatlarını örtmeyen kadınlara “Onlar adı örtülü ama gerçekten çıplaktırlar” buyurmuştur. Nitekim “Ümmetimin son zamanlarında açık ve çıplak kadınlar bulunacaktır. Başlarındaki saçlarının kıvrımları develerin hörgücü gibi olacaktır. Siz onları lânetleyin. Çünkü onlar mel’un kadınlardır” hadisi şerifi de, Hz. Peygamber’in konuya dair bakış açısını göstermektedir. Tesettür kuralları, yüce Allah’ın emri olup Kuran’da da bahsi geçmektedir. Erkeklerin ve kadınların vücutlarında örtmeleri gereken çeşitli yerler mevcuttur. Kadınlar için bu bölgeler el, ayak ve yüz dışında kalan her yerdir. Bu bölgelerin daima ve her yerde kapalı tutulması gerekliliği, yüce Allah’ın ve Hz. Peygamber’in emridir.

Siyah Çarşaf Modelleri ve Fiyatları

İşte siyah çarşaf modelleri, bu tarz bir kapanmayı mükemmel bir şekilde sağlayan kıyafetlerdendir. Ne Kuran’da ne de hadislerde çarşaf giyilmesi gerektiğine ilişkin bir ibare yoktur. (Siyah çarşaf, aslen Farslı Müslümanların giysisidir ve Hz. Peygamber’den çok sonra ortaya çıkmıştır.) Ancak örtülmesi gereken tüm vücut bölgelerini kapatması, vücut hatlarını belli etmemesi ve ten rengini göstermemesi nedeniyle, siyah çarşaf modelleri tesettür kurallarına riayet etmek isteyen kadınların tercihi olmuştur. Siyah çarşaf fiyatları, kullanılan kumaşın cinsine göre değişkenlik gösterse de bütçeyi zorlamayan rakamlarda olduklarını söylemek mümkündür. Daha kaliteli ve daha uygun fiyatlı siyah çarşaf satın almak içinse, İhvan web sitesi hizmetinizdedir.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.