Bayan Çarşaf Modellerinde Kampanyalı Fiyatlar

By | 20 Haziran 2019

Bayan Çarşaf Modellerinde Kampanyalı Fiyatlar

Kur’an-ı Kerim, bayanların vücutlarının hangi bölgelerini ne şekilde örtmeleri gerektiğini açıkça göstermektedir. Bu husus, Kuran’da “Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar” şeklinde geçmektedir. Buradaki cilbab, vücudu baştan aşağı örten çarşaf, ferace ve çar gibi dış giysilerin adıdır. Her ne kadar konu hakkında değişik yorumlar mevcut olsa da, İslam âlimleri cilbab’dan maksadın kadının elbiseleri üzerine giyilen ve vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde bütün vücudu örten bir elbise olduğunda ittifak etmişlerdir. Bayan çarşaf modelleri, bunu tam anlamıyla sağlayabilen kıyafetlerdir.

Uygun Fiyatlı Bayan Çarşaf Satın Al

Bu nedenle tesettür kurallarına tam anlamıyla riayet etmek isteyen bayanlar, çarşaf modelleri kullanmayı tercih etmektedir. Zira bayan çarşaf modelleri, uzuvları vücut hatlarıyla beraber belli etmezler, dikkat çekici değildirler ve avret yerlerinin tamamını kapatırlar. Çarşaf modelleri, başlı başına bir giysi değildir ve diğer giysilerin üzerine giyilir. Arzu eden hanımlar, peçe ve eldiven kullanarak tam bir örtünme elde edebilir. Bayan çarşaf modelleri satın almak için çok sayıda seçeneğiniz bulunsa da, en kaliteli modelleri en uygun fiyatlarla İhvan web sitesi satmaktadır. Bayan çarşaf modellerimizin her biri titizlikle üretilmiş olup, üstün kalite standartlarına göre kontrolleri yapılmıştır. Hem tesettür kurallarına uygundurlar ve hem de uzun süre kullanabileceğiniz kadar da dayanıklıdırlar. Kampanyalı fiyatlarımız, arzu ettiğiniz bayan çarşaf modellerini bütçenizi zorlamadan elde edebilmenizi sağlamaktadır.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.