Tesettür Çarşaf Modellerinde Kaçırılmayacak Fiyatlar

By | 20 Haziran 2019

Tesettür Çarşaf Modellerinde Kaçırılmayacak Fiyatlar

Tesettür kuralları, gerek Kur’an-ı Kerim ayetleri ve gerekse de hadis-i şeriflerle ayrıntılı bir şekilde belirtilmiştir. Bayanların, hayatın her anında ve her yerinde vücutlarının çeşitli yerlerini örtülü tutmaları gerekmektedir. Bu yerler el, ayak ve yüz dışında kalan tüm vücut bölgeleridir. Bu bölgelerin örtülü tutulması tek başına yeterli değildir. Bu amaçla kullanılan örtünün de çeşitli özelliklere haiz olması ve örneğin belirli bir kalınlığa sahip olması gereklidir. Zira ancak bu sayede tem rengini belli etmeyecek ve eğilip kalkarken vücut hatlarını sergilemeyecektir. Bu kurallara uygun her kıyafet, bir tesettür kıyafeti olarak kullanılabilir. Ancak uygulamada, genellikle tesettür çarşaf modelleri tercih edilmektedir.

Tesettür Siyah Çarşaf Satın Al

Zira tesettür çarşaf modelleri tüm dini kurallar ile uyum gösteren ve kullanması son derece pratik olan giysilerdir. Tesettür çarşaf modelleri tam bir kapanma sağlar ve hem hızlı, hem de pratik bir şekilde giyinme imkânı tanır. Bu nedenle, tesettür kurallarına birebir uymak isteyen bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilirler. İhvan web sitesi, on yıllardır sizlere en kaliteli ve en kullanışlı siyah çarşaf modellerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Çarşaflarımız, sektör lideri markalar tarafından ve birinci kalite pamuk kullanılarak üretilmiştir. Tam bir örtünme isteyen bayanlar, peçe ve eldiven çeşitlerimiz arasından da seçim yapabilir. İhvan web sitesi, tesettür çarşaf modellerinde kaçırılmayacak fiyatlar sunmakta olup gardırobunuzu zenginleştirmektedir.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.