Toptan Yasin Cüzü

By | 20 Mart 2015

Yasin cüzü olarak tabir edilen cüz aslında içinde sıkça okunan surelerin duaların ve tesbihlerin bulunduğu küçük kitapcıktır. Yasin Cüzü aslında müslümanlar için yol gösterici kılavuz niteliği taşıyan önemli bir kitapçıktır. Yasin Cüzünü hemen her müslüman devamlı elinin altında tutmalı her sıkıntıya düştüğünde Yasin cüzünde ki dualardan surelerden, okumalıdır.

toptan-yasin-cüzüYasin Cüzü iki şekilde satışta bulunulmaktadır. Perakende Yasin cüzü ve Toptan Yasin Cüzü. Perakende dediğimiz Yasin cüzü kitapçılardan ve dini eşyalar satan dükkanlardan kolaylıkla temin edilebilecek tek tek alınan kişinin kendisi için aldığı Yasin cüzüdür.

Toptan Yasin Cüzü ise toptan dini kitaplar satan kitapçılardan, hac ve umre malzemeleri satan dükkanlardan ve online alış veriş sitelerinden temin edile bilmektedir. Toptan Yasin Cüzü çok fazla adetli olarak alına bilmektedir. Toptan Yasin Cüzünü kişiler cemiyetlerinde ve toplantılarında gelen misafirlerine hediye etmek, dağıtmak için satın almaktadırlar.

toptan-yasin-cüzü-Toptan Yasin Cüzü fiyatı adet bazında incelendiğinde perakende satılan Yasin cüzü fiyatından daha ucuza geldiği anlaşılmaktadır. Çünkü Toptan Yasin Cüzü çok sayıda alındığı için toptancılar Toptan Yasin Cüzünün fiyatını tek tek alınmaya göre daha uygun fiyatlı olarak satmaktadırlar.

Toptan Yasin Cüzü alıp dağıtmak isteyenler www.ihvan.com.tr online alış veriş sitemizden hem Yasin cüzlerinin çeşitlerini hem de kendilerine özel uygun fiyatlarını inceleyerek Toptan Yasin Cüzü ihtiyaçlarını temin edebilirler.