Tesettür Mayo İle Denize Girmek Çok Daha Rahat !

By | 20 Haziran 2019


Deniz keyfini doyasıya çıkarmak isteyen ancak tesettür konusunda da sıkıntılar yaşayan hanımların son dönemlerde en çok kullandıkları ürünlerin başında tesettür mayo gelmektedir. Böylelikle tüm uzuvları güzel bir şekilde kapatma şansı yakalayan hanımefendilerin denize rahatça girebilme imkanına sahip oldukları görülmektedir. Bu açıdan birçok eksiği kapatan tesettür mayo ürünleri farklı model ve çeşitlerle kadınların hizmetine sunulmuştur. Tümden kapalı ya da yarım kapalı mayolar ile artık hem deniz hem de havuzda istediğiniz rahatlığa sahip olabilir ve hiçbir çekince yaşamadan sıcak yaz aylarında serinliğin keyfini sürebilirsiniz.

Tesettür mayo modelleri ile sizlere hizmet vermeye çalışan ihvan.com.tr adresinde sizler için en uygun fiyatlarla en güzel haşema ve tesettür mayo çeşitleri yer almaktadır. Siz de tatile gitmeden önce bu ürünler arasından beğendiklerinizi sipariş verebilir ve kapınıza kadar getirilen ürünleri rahatlıkla teslim alabilirsiniz. Su geçirmeyen kumaştan imal edilen ürünlerin ağırlık yapmaması ve suda rahat hareket etmenize yardımcı olacak malzemeden üretilmesi de oldukça önemlidir. Kolayca giyilip çıkarılabilen ürünlerin uzun yıllar rahatlıkla kullanılabileceğini ifade etmek istiyoruz. Dolayısıyla tesettür mayo satın al işleminizi İhvan sitesi üzerinden yapabilir ve yaz aylarını deniz keyfini aksatmadan geçirebilirsiniz. Tamamı garantili olan ürünlerin yıpranma olmaksızın uzun seneler kullanılabileceğini belirtiyor, ürünleri farklı ödeme seçenekleriyle alabileceğinizi belirtmek istiyoruz. İyi tatiller dileriz.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.