2018 Yeni Sezon Haşemalar Sizlerle

By | 20 Haziran 2019


Sıcakların yoğun olarak yaşandığı yaz mevsiminde günü keyifli bir şekilde geçirmenin en etkili yolu denize girmektir. Denizin serin suları ile rahatlamak isteyen hanımların yüzerken giyebilecekleri uygun kıyafetlerin başında ise haşema ve tesettür mayo ürünleri gelmektedir. Haşemalar hem rahat bir şekilde yüzebilmenizi hem de aynı zamanda tesettür kurallarına uygun hareket etmenizi sağlamaktadır. Vücudun kapatılması gereken uzuvlarını kapatan ve kaliteli kumaşı ile yüzme keyfinizi arttıran haşama ürünlerinin bir özelliği de su tutmamasıdır. Böylelikle hanımefendiler suyun ağırlığından etkilenmeden deniz ve havuzda vakit geçirebileceklerdir. Hava alan yapısı ve suda hareket kabiliyetinizi kısıtlamayan ürünlerin uzun yıllar yıpranma olmaksızın kullanılabildiğini de belirtebiliriz.

İhvan sitesi 2018 yeni sezon haşema çeşitleri ile sizleri karşılamaktadır. Yaz tatilinde zevkle denize girmek isteyen ancak tesettür şartlarına da uyum sağlamak isteyen hanımefendilerin aradıkları tüm ürünler ihvan.com.tr adresinde yer almaktadır. Böylelikle siz de son derece kaliteli malzemeden elde edilmiş haşema ve tesettür mayolar ile tatilinizi keyifli şekilde geçirebilirsiniz. Farklı beden seçenekleri ile satın alabileceğiniz ürünlerin garantili olduğunu belirtmeliyiz. Haşema modelleri ve fiyatları konusunda müşterilerini düşünen İhvan, taksit imkanları ve kapıda ödeme seçenekleriyle de ön plana çıkmaktadır. Sağlığınızı tehdit etmeyen kumaştan üretilen, buruşmayan yapısı ve su itme özelliği ile yüzme kabiliyetinizi arttıran ürünleri bu sitede en uygun fiyatlarla alabileceğinizi belirtiyor, sizlere keyifli tatiller geçirmenizi diliyoruz.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.