Deniz ve Havuzlar İçin Şık Haşemalar

By | 20 Haziran 2019


Haşema bir deniz giysisidir ve İslami usullere göre tasarlanmıştır. Daha doğrusu tesettür şartlarına göre üretilen haşemalar sayesinde hanımların saklamak istedikleri uzuvları gözükmemektedir. Ayrıca mümin hanımlar deniz keyfinden mahrum kalmamakta ve yaz aylarını denizde geçirebilmektedirler. Tabii ki haşema alırken kaliteye ve fiyatlara dikkat etmek önemlidir. Yüzme işini kolaylaştıracak ve ahlaki ölçütlere uygun tesettür mayo tercihi yapmak gerekirken, fiyatların düşük olması da müşterilerin cebini korumaları için değerlidir. Deniz ve havuzda kullanılan şık ancak uygun fiyatlı haşemalara ihvan.com.tr aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

İhvan sitesi, İslami kurallara uygun hareket eden ve bu doğrultuda ürünler satın almak isteyen Müslüman hanımefendilerin her zaman yanındadır. Haşema çeşitleri ve modelleriyle sektörde fark yaratan sitemiz, tamamı birinci sınıf kumaştan üretilen tesettür mayoları sizlerle buluşturmaktadır. Siz de haşema satın al işleminizi sitemiz üzerinden yapabilir ve yaz aylarınızı denizin soğuk sularında geçirebilirsiniz. İslamiyet’in emirlerine göre tasarlanan ve tüm uzuvlarınızı kapatan bu ürünlere kapıda ödeme seçeneği ile ulaşabileceğinizi aktarmak istiyoruz.

İnsan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermeyecek kumaştan üretilen tesettür mayo ve haşema ürünlerinin temiz kullanıldığı takdirde çok uzun yıllar giyilebileceğini de içtenlikle söylemeliyiz. Dışındaki özel kaplama sayesinde denizde rahat hareket etmenizi sağlayan ve suyu emmeyen tesettür mayo ürünlerinin fiyatına göre son drece uygun olduğunu tekrardan hatırlatarak hepinize iyi alışverişler diliyor, keyifli bir yaz mevsimi geçirmenizi diliyoruz.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.