Tesettür giyim bayan namaz elbisesi modelleri

By | 21 Haziran 2019

Namaz ElbisesiTesettür giyim bayan namaz elbisesi modelleri

“Ey Esma! Şüphesiz kadın erginlik çağına ulaşınca, onun şu ve şu yerlerinden başkasının görünmesi uygun değildir.” Hz. Peygamber bunu söylerken yüzüne ve avuçlarına işaret etmişti” hadis şerifi, bayanlar için tesettür giyim kurallarının ne olduğunu açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Ergenlik çağına erişmiş Müslüman bir kadının; el, ayak ve yüz dışındaki tüm vücut bölgelerini her daim kapalı tutması gereklidir. Bu durum, namaz kılarken de elbette geçerli olacaktır. Ancak namaz kılarken, tesettür giyim kurallarına ek olarak, giyim kuşamın temiz olması da aranır. Zira namaz kılınırken yüce Allah’ın huzuruna çıkılmaktadır. Dolayısıyla hem üst baş temiz olmalı ve hem de tesettür kurallarına birebir riayet edilmelidir.

Namaz elbisesi satın al

Tesettür giyim bayan namaz elbisesi modelleri, her iki hususa da kolayca riayet edilmesini sağlamaktadır. Namaz elbiseleri; uzun, bol ve dökümlü bir kesime sahip giysilerdir. Bu sayede eğilip kalkarken ten rengi ile vücut hatlarının belli olması engellenmektedir. Aynı şekilde, tesettür giyim kuralları gereği kapalı kalması gereken her bölge örtülü durmaktadır. Tesettür giyim bayan namaz elbisesi modelleri, sadece namaz kılınırken giyilen kıyafetlerdir. Bu sayede daima temiz kalmaları mümkün olmaktadır. Kısacası, namazın tüm şartlarına riayet etmek istiyorsanız, sizin de evinizde bir namaz elbisesi bulunmalıdır. İhvan web sitesi, tesettür giyim bayan namaz elbisesi modelleri için özel bir indirim kampanyası başlatmıştır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.