Bayan Namaz Elbiseleri Cazip Fiyatlarla

By | 21 Haziran 2019

Namaz ElbisesiBayan namaz elbiseleri cazip fiyatlarla

Bilindiği üzere namaz kılan kişi, yüce Allah’ın huzuruna çıkmaktadır. Bu nedenle namaz kılmadan önce gerek bedeni, gerekse de manevi açıdan temiz olmak önem taşımaktadır. Nitekim Araf suresinde “Her namaz kılarken, süslü [temiz, sevilen, güzel] elbiselerinizi giyiniz” buyrulmuştur. Hz. Peygamber de, “Namaz kılarken en iyi elbisenizi giyinin. Allahü Teâlâ, kendisi için ziynetlenmeye, süslenmeye en layık olandır” buyurmaktadır. Bu temizliğe ek olarak, namaz sırasında giyilen kıyafetlerin tesettür kurallarına da uygun olması gereklidir. Yani erkeklerin ve kadınların vücutlarında dini kurallar gereği örtmeleri gereken bölgeler daima kapalı kalmalıdır. Bu şartlara uyulmadan kılınan namaz, Allah katında kabul edilmeyecektir.

Namaz Elbisesi Satın Al

Namaz elbisesi modelleri, her iki açıdan da içinizin rahat etmesini sağlaya giysilerdir. Daha çok bayan namaz elbiseleri biliniyor olsa da, erkek namaz elbisesi modelleri ve hatta çocuk namaz elbisesi modelleri dahi mevcuttur. Namaz elbiseleri, genellikle beyaz renkte ve bol kesimli, dökümlü kıyafetlerdir. Tesettür kurallarına birebir uygundurlar. Buna ek olarak, doğrulup kalkarken vücut hatlarının belli olmasını engellerler. Sadece namaz kılarken giyildikleri için, namaz elbisesi modelleri daima temiz kalmaktadır. Yani bayan namaz elbiseleri kullanarak hem temizlik hem de tesettür bakımından tüm namaz giyim kurallarına uymak mümkün olacaktır. İhvan web sitesi, tüm namaz elbisesi modellerini uygun fiyatlarla satışa sunmuştur. Siparişleriniz, kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.